Shou biznes
Budʹ krasiva vsegda
  • Купероз на обличчі
    08.02.2023

    Купероз досить неприємне захворювання шкіри, ще менше радості приносить жінкам, коли вони виявляють купероз на обличчі. Купероз - захворювання шкіри, яке виявляється у розширенні судин та утворенні судинних «зірочок».... 

  • Підтяжка обличчя у домашніх умовах
    08.02.2023

    Закон гравітації ніхто не скасовував, і він має значення не тільки для фізиків, а й для косметологів. Адже під впливом сили гравітації при поступовому послаблюванні м'язів овал обличчя втрачає свою чіткість, з'являються... 

  • Як прибрати білі крапки під очима
    08.02.2023

    Білі крапки під очима, звані у народі просянкою, псують настрій і доставляють масу прикрощів їхнім власникам. Насправді, це один із видів вугрової висипки, так звані білі вугри. Позбутися їх досить нескладно, але краще не... 

  • Як зробити французький манікюр самостійно за 15 хвилин
    08.02.2023

    Французький манікюр добре поєднується з будь-яким вбранням: з діловим костюмом або з вечірнім платтям. За однією з версій він і був винайдений, щоб голлівудським актрисам не треба було змінювати колір лаку до кожного вбрання. Французький... 

Підтяжка обличчя у домашніх умовах

Закон гравітації ніхто не скасовував, і він має значення не тільки для фізиків, а й для косметологів. Адже під впливом сили гравітації при поступовому послаблюванні м’язів овал обличчя втрачає свою чіткість, з’являються мішки під очима, друге підборіддя та деякі інші ознаки в’янення шкіри. Але чомусь прийнято насамперед боротися не з цими явищами, а виключно зі зморшками.

Зрозуміло, боротьба зі зморшками виправдана, але й підтяжці шкіри потрібно приділяти не менше уваги. При цьому краще не лише заручитися підтримкою косметологів, а ще й самостійно робити ліфтингові процедури. Адже підтяжка особи у домашніх умовах також може бути ефективною, якщо використати дієві методи.
Перед тим, як познайомитися з основними засобами для підтяжки обличчя в домашніх умовах, потрібно вивчити основні заборони, порушення яких може призвести до погіршення ситуації з обвисанням шкіри і відповідно з утворенням зморшок і складок.

Перш за все зверніть увагу на те, як ви спите. Намагайтеся засипати на спині, не провокуючи розтягування шкіри при зіткненні з подушкою. Адже кожна з нас чудово знає, що просто зіткненням із подушкою справа не закінчується, і про це часто говорять «вм’ятини» на шкірі, утворені після міцного сну «обличчям у подушці».

Крім того, слідкуйте за дотиками до шкіри. Зайвий раз краще взагалі не торкатися обличчя. По-перше, руки далеко не завжди бувають чистими, а по-друге, спираючись на руку або просто з невеликим зусиллям торкаючись обличчя, ми розтягуємо шкіру, і тим самим прискорюємо процес втрати овалом обличчя чіткості. Те саме стосується і процесу вмивання або зняття косметики. Робіть це делікатно, не розтягуючи шкіру (особливо шкіру навколо очей).

Ну, а тепер перейдемо до засобів, регулярне використання яких стане доказом того, що підтяжка обличчя в домашніх умовах ефективна.

Косметичні засоби для підтяжки обличчя в домашніх умовах
Як правило, косметичні засоби для підтяжки шкіри обличчя не містять слова «підтяжка». Для позначення цього терміна зазвичай використовується англійська аналог – слово «ліфтинг». Тому саме на ліфтингові засоби слід звертати увагу при підборі засобів для боротьби з в’яненням шкіри в домашніх умовах.

Звичайно, першим засобом, вибір якого необхідно адаптувати під поставлену мету, є крем для обличчя. Крім інгредієнтів, що сприяють розгладжуванню зморшок, він повинен містити також ті, які забезпечують помітну підтяжку шкіри. Зазвичай у ліфтингових кремах активно використовується колаген, морські водорості, а також різноманітні комплекси, які є авторськими розробками виробників косметики.

При покупці ліфтингового крему зверніть увагу, що деякі засоби призначені для миттєвої дії. Вони справді можуть давати миттєвий ефект підтяжки, який, водночас, не зберігається тривалий час. А ось від крему для щоденного використання миттєвого ефекту чекати не варто, зате отриманий результат від його використання буде більш стійким.

Ще одним косметичним засобом, що стоїть на сторожі краси та формує красивий овал обличчя, є ліфтингова маска. Підтяжка обличчя в домашніх умовах із використанням цього засобу є дійсно ефективною, особливо у поєднанні з ліфтинговим кремом. Але не пройде номер із купівлею ліфтингової маски та використанням її в кращому разі раз на місяць. Тут важливий системний підхід, що передбачає щоденне застосування ліфтингового крему та використання ліфтингової маски 2-3 рази на тиждень.

Масаж
Якщо з яких-небудь причин немає можливості відвідувати косметолога для проведення процедур масажу обличчя, то альтернативою відмінно підійде і самомасаж. Ця процедура надає на шкіру комплексний оздоровчий вплив, у тому числі ліфтинговий, тому підтяжка особи в домашніх умовах повинна включати і такий вид масажу.

Самомасаж заснований на легких рухах, що погладжують, що покращують кровопостачання тканин і відтік лімфи, а також сприяють зміцненню м’язів. Кінцями пальців погладжуйте лоба знизу вгору, а потім щоки у напрямку до скронь протягом 3 хвилин. Оптимальна кількість процедур самомасажу – 20, при цьому проводити їх потрібно 2 – 3 рази на тиждень, не забуваючи заздалегідь очистити шкіру обличчя та рук.

А ще підтяжка обличчя в домашніх умовах може включати особливий, контрастний масаж проти подвійного підборіддя. Для його виконання знадобиться рушник, вода та бажання виглядати молодо та свіжо.

Намочіть складений вчетверо рушник у холодній підсоленій воді, і, взявшись за його кінці, робіть рухи по підборідді, що поплескують. Повторіть поплескування 10 разів, потім зробіть те саме, але вже змочивши рушник у теплій воді.

Beremennostʹ i deti
  • Сон малюка
    Сон малюка

    Жоден посібник з виховання дітей не обходитися без конкретної таблиці, в якій зазначено, скільки у відповідному віці дитина повинна спати - скільки разів і скільки годин. Дуже скептично ставлячись до спроб суворої математичної... 

  • Застуда на ранніх термінах вагітності
    Застуда на ранніх термінах вагітності

    У період вагітності організм жінки перебуває у стані імуносупресії. Особливо ослаблений імунітет у ранніх термінах. Природою передбачено, щоб ембріон, як чужорідне тіло, був відторгнутий організмом матері. Але також є... 

  • Народні прикмети про вагітність
    Народні прикмети про вагітність

    У давнину у багатьох народів існували різні прикмети та забобони щодо вагітних жінок, причому багато прикмет дійшли і до наших днів. Що це — звичайні забобони чи особливі правила, покликані захистити майбутню маму? Всі... 

  • Як підготуватися до зачаття дитини? Корисні поради для майбутніх мам
    Як підготуватися до зачаття дитини? Корисні поради для майбутніх мам

    Багато сімейних пар, ухваливши рішення стати батьками, щиро дивуються: а навіщо щось планувати, якщо дитина ще навіть не зачата? Лікарі ж абсолютно впевнені, що планування зачаття, а не тільки вагітності – зовсім не забаганка,... 

Comments are closed.

Zdorovʹye vsey semʹi